Studio Fancy palkittiin jälleen parhaana asiakaspalvelijana

0
Studio Fancy sijaitsee Kaarinan keskustassa.

Kauneudenhoitoalan yritys Studio Fancy nappasi kolmatta kertaa peräkkäin voiton Kaarinan paras asiakaspalveluyritys -kilpailussa.

Asiakkaat saivat äänestää omaa suosikkiyritystään marraskuussa verkossa tai paikan päällä Kaarina-talossa ja Piikkiön kirjastossa.

Studio Fancy keräsi 59 ääntä, mikä on reilut 11 prosenttia kaikista Kaarinassa annetuista äänistä. Toiseksi eniten ääniä sai viime vuonna kolmanneksi sijoittunut rengasliike ja autokorjaamo Gummi ja Gylmä (48 ääntä) ja kolmossijan otti viime vuonna toiseksi sijoittunut Hiushuone Klips (45 ääntä). Kaikkiaan Kaarinassa annettiin yrityksille 507 ääntä.

Kaarinan lisäksi kysely toteutettiin Paraisilla ja Kemiönsaarella. Myös näissä kunnissa eniten ääniä saivat viime vuoden voittajat Amalias Hem ja K-Market Kompis.

Kilpailu toteutettiin Novia-ammattikorkeakoulun ja kuntien yhteistyönä. Kilpailu järjestettiin Kaarinassa kolmatta kertaa, ja Studio Fancy on vienyt voiton jokaisena vuonna. Yritys ei saa enää ensi vuonna osallistua kisaan, sillä sääntöjen mukaan palkinnon voi voittaa vain kolme kertaa.

Studio Fancyn omistaja Mia Fredriksson arvioi palkintogaalassa, että yrityksen toimiala on voinut auttaa kisamenestyksessä.

– Tarjoamme kampaamo- ja kosmetologipalveluja, joten palvelu on jo lähtökohtaisesti hyvin henkilökohtaista ja vietämme pitkiä aikoja asiakkaiden kanssa.