Tyrskähdetty: Hiekoitussepeli rikkoo renkaita ja kiitos hammaslääkäripäivystykselle

0

Katujen talvikunnossapidosta vastaaville tiedoksi, että hiekoitussepelin oikea raekoko on 3–6 mm. Nyt liukkaudentorjuntaan on paikoin käytetty jopa 32 mm kokoisia kiviä, jotka aiheuttavat vaurioita renkaille ja vaaratilanteita pyöräilijöille.

Katujen kivienpotkija

Kyllä toimii Kaarinan hammaslääkäripäivystys. Kahdeksalta takaisinsoittopyyntö, viittä yli tuli soitto, aika yhdeksäksi ja homma hoidettu varttia myöhemmin, näin se kuuluukin toimia!

Jomotuspotilas

Miksi Kaarinassa ei ole kunnon joulukatua tai edes valoja? Meillä on häpeällinen joulukatu. Joulukuusi tulee onneksi, mutta sekin tapahtuu salassa. Piikkiössä pidetään hienot joulukadun avajaiset. Eikös sekin kuuluu Kaarinaan? Joulufiilis puuttuu

Missä joulu?

Lämmin kiitos Kaarinan terveyskeskuksen naislääkärille 2.12. Korvakipuisia lapsia ja nuoria oli heti aamukahdeksasta pitkäksi jonoksi asti, mutta lääkäri kohtasi potilaansa ystävällisesti ja kiireettömästi. Joulurauhaa koko terveyskeskuksen henkilökunnalle toivottaa

Yksi avun saaneista

Koska saadaan terveyskeskuksen ajanvarauksen nauhoitteeseen kuuluvuutta? Nauhoite on ollut erittäin hiljainen kesällä vaihdetun operaattorin jälkeen. Onko tarkoituksella? Että ei kuormiteta terveyskeskuksen toimintaa…

Vastausta odottava

Turku aloitti lumetuksen ja jääratojen jäädytyksen. Milloin Kaarinassa huomataan, että pakkaskausi on alkanut ja jatkuu ainakin pitkälle joulukuuhun? Voisiko luonnonjääkenttiä jo alkaa jäädyttää luistelukuntoon?

Mofa