Tyrskähdetty: Miksi koirapuiston valot eivät toimi ja älkää houkutelko Littoistenjärven jäälle

0

Littoisten hiekkarannan koirapuiston valot eivät ole toimineet koko syksynä. Tästä on oltu kaupunkiin useampaan kertaan yhteydessä jo 1,5 kuukauden ajan, mutta jostakin syystä kaupunkia ei ole kiinnostanut hoitaa valoja kuntoon. Pimeään vuodenaikaan tuntuu pikkuisen vaaralliselta, kun isoja koiria juoksee aitauksessa eikä itse näe mitään.

Käpy

Kun Kaarinan lopullinen tori valmistuu, voisiko Kaarinan joulukuusen saapumisesta tehdä mukavan jouluisen tapahtuman? Turussa joulukuusen tulo on iso spektaakkeli, Kaarinassa kuusi vain hiljaisuudessa ilmestyy paikoilleen. Miksi hankkia isolla vaivalla kuusi, jos siitä ei kukaan tiedä?

Joulukuusten ystävä

Kaarinan keskustan linnanraunioita muistuttavassa liikenneympyrässä on kiva kohdevalaistus. Valeraunio näyttää melkein oikealta rauniolta ja pysäyttää hauskasti arjessa.

Kiitos ideoijille ja toteuttajille

Ensimmäiset uhkarohkeat testasivat jo viikonloppuna Littoistenjärven jään kantavuutta luistellen. Vaikka omaa päätä ei pakota ja varusteet ovat kunnossa, ehkä ei kuitenkaan kannattaisi kannustaa extreme-elämyksiin somessa. Muutama pakkaspäivä vielä ja jäistä voi nauttia turvallisin mielin.

Turvallisesti liikkeellä