13 Kaarinan kenttää luistelukunnossa

0
Kuvan keskusurheilukentältä nappasi Maija Tuominen loppiaisena Kaarinan Kuvaajista.

Tänä talvena on ollut hyvät mahdollisuudet talviseen ulkoiluun. Keskusliikuntapuiston luistelukentällä riitti vilskettä loppiaisena.

Lisäksi Littoistenjärvelle on aurattu luistelubaana, joka tosin on kärsinyt vaihtelevista säistä. Hiihtäjien itse tekemiä luonnonlatuja on jo eri puolella Kaarinaa. Samoin kaupunki on ajanut lyhyitä lähiölatuja koulujen läheisyyteen, esimerkiksi Hovirinnan rantapuistoon, Piikkiön liikuntahallille ja Kotimäen koulun ympäristöön.

Tällä hetkellä jännitetään, mitä loppuviikon leudot säät tekevät laduille ja kentille. Luistelukenttien ja hiihtolatujen tilanteen voi tarkistaa Kaarinan kaupungin verkkosivuilta kohdasta ”talviliikunta”. Varsinais-Suomen latutilanteesta saa reaaliaikaista tietoa myös osoitteesta ladut.fi.

Tiistaina Kaarinassa näytti olevan 13 kenttää luistelukunnossa.

Keskusliikuntapuiston ja Lausteen yhdyslatu ei kaupungin nettisivujen mukaan ole enää hiihtokunnossa vähäisen lumimäärän takia. Piikkiön Korvenmäessä ainakin osa ladusta on hiihdettävissä.