Tyrskähdetty: Varas vei valaistun poron ja sepeli pyörii jalan alla

0

Hei sinä varas, joka veit Mustahaperon kerrostalon aulasta Pyhän Katariinan tien varrelta asukkaiden jouluiloksi tarkoitetun valaistun poron. Toivottavasti sait itsellesi hyvän joulumielen. P.S. Poron säilytyslaatikko sinulta unohtui. Voit noutaa sen samasta paikasta.

Sirkka Hollmén

Miksi Kaarina hoitaa huonosti kävely- ja pyörätiet? Lumen päälle ajetaan isokokoinen sepeli, joka pyörii jalan alla, mutta kun on jäätä, hiekoitusta ei hoideta? Haluaako kaupunki maksaa liukastumisesta aiheutuneet kustannukset?

Eetu

Jos haluat muuttaa koronarokoteaikaasi, vapaat ajat palvelussa näet vain perumalla kokonaan ensin oman aikasi. Ajan muuttaminen -toiminto näyttää huomattavasti vähemmän valittavia aikoja eikä aikaisemmin olevia aikoja ollenkaan.

Päivi Lehtovaara

Eläinsuojeluyhdistys on kovin hiljaista. Joukkoa ei näy eikä kuulu. Anja Eerikäisen tapaista kaivattaisiin. Hän puolusti raivokkaasti eläimiä ja piti kunnolla ääntä eläinten puolesta. Eläimet eivät voi itse puolustaa itseään. Tarvitaan myös ankarammat tuomiot eläinrääkkääjille. Mistä se viha tulee eläimiä kohtaan?

Eläin on ihmisen paras ja uskollisin ystävä

Istuin ystäväni kyydissä 5.1.2022 kello 13 Kaarinan kaupungin keskustassa matkalla kohti rokotuspaikkaa – jäätynyttä perunapeltoa pitkin. Huonossa kunnossa olivat muutkin kadut, mutta Puntarikatu oli alle kaiken ymmärryksen. Minulta loppuvat sanat…

3. kerran rokotettu