Dream Edges sai debyytillään pronssia – Kotikisat ensi viikolla

0
Kaarinan Taitoluistelijoita. Arkistokuva marraskuun lopusta.

Kaarinan Taitoluistelijoiden seniorijoukkue Dream Edges sijoittui viikonloppuna Gdanskissa kolmanneksi muodostelmaluistelun Challenger-sarjan avanneessa Hevelius Cupissa. Samalla Dream Edges sai kauden ennätyspisteensä.

– Tämä oli upea onnistuminen ja upea debyytti. Challenger-sarja on MM-kisojen jälkeen kovin mahdollinen kilpailu, joten kisasimme maailman huippujen kanssa, kommentoi Dream Edgesin valmentaja Siiri Eskelinen Kaarina-lehdelle.

– Saimme osoituksen siitä, että joukkue on tehnyt hyvää työtä tällä ensimmäisellä kaudellaan. Tästä on hyvä aloittaa ura kansainvälisillä kentillä.

Kaarinalaisjoukkue oli vapaaohjelmassa toinen mutta jäi kokonaiskilpailussa pronssille 210,35 pisteellä, kirjoittaa Suomen Taitoluisteluliiton ylläpitämä SkatingFinland .

Vapaaohjelmallaan Romanssi Dream Edges rikkoi venäläisten kaksoisjohdon ja jätti Crystal Ice Senior -joukkueen vapaaohjelman kolmanneksi. Venäläisjoukkue kuitenkin voitti Dream Edgesin 1,69 pisteellä ja sai hopeaa tuloksellaan 212,04.

Sekä lyhyt- että vapaaohjelmassa kultaa sai Venäjän Tatarstan 226 pistellään.

Seuraavat Challenger-sarjan osakilpailut ovat Turussa ensi viikolla.

– Toivomme, että pääsemme kisaamaan kotikisoihin, mutta nyt joudumme koronan vuoksi elämään päivän kerrallaan, Eskelinen toteaa.

Kausi on ollut kuluttava epidemian vuoksi. Myös yksi espoolaisjoukkue oli joutunut jäämään Challenger-kilpailusta pois koronatartuntojen vuoksi.

Dream Edgesin senioriluistelijat ovat 17–22-vuotiaita ja ovat sarjan nuorin joukkue.

Kaarinan Taitoluistelijoiden junioreiden kilpailut käynnistyvät ensi viikolla Turussa.