Piikkiön Kehitys palkitsi urheilijoitaan

0
Menestyneistä urheilijoista paikalla olivat voimanostaja Marko Helynen (vas.), yleisurheilijat Juho Suominen ja Mico Ekman.

Vuoden tauon jälkeen Piikkiön Kehityksen joulujuhlaa vietettiin taas perinteisin menoin seuran kerhotalolla. Juhlassa palkittiin kauden aikana menestyneitä urheilijoita.

Suunnistaja Veikko Loukonen kilpaili elokuussa MM-kisoissa Unkarissa, jossa hän suunnisti H70-sarjan hopeaa keskimatkalla ja pronssia pitkällä matkalla. SM-kilpailuissa Loukonen voitti mestaruuden Tampereella erikoispitkän matkan kilpailussa.

Voimanostossa Marko Helynen saavutti M50-sarjan SM-kultaa yhteistuloksella 607,5 kg (SE), jalkakyykky 215 kg (SE), penkki 147,5 kg ja maastaveto 245 kg.

Klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailussa Valtteri Laaksonen nosti M18/105 sarjassa huikeat 135 kg ja sijoittui toiseksi. Veteraanit saivat kolme mitalia: SM-kultaa: Kari Hollsten M4/93 – 130kg, SM-hopeaa: Marko Helynen M2/83 – 145kg ja SM-hopeaa: Petri Rinkinen M2/105 -170kg.

Yleisurheilussa Juho Suominen voitti M17-sarjan kuulantyönnön Suomen mestaruuden, minkä perusteella hänet valittiin Suomi-Ruotsi maaotteluun Tukholmaan. Maaottelussa Juho sijoittui kolmanneksi. Juho kilpailee myös moukarinheitossa ja kiekonheitossa, joissa molemmissa sijoittui SM-kilpailuissa neljänneksi. Mico Ekman voitti M19-sarjan kuulassa SM-hopeaa ja sijoittui kiekossa neljänneksi.