Tyrskähdetty: Lumikasat väärällä puolella tietä ja tv:stä vain uusintoja

0

Harmittaa maalaisjärjen puute lumen auraajalla. Jos on mahdollisuus aurata lumet sille puolelle katua, jossa ei ole asutusta, niin auraa silti pihojen sisäänajojen eteen lumet! Eri asia, jos lunta olisi niin paljon, ettei mahdu yhdelle puolelle.

Kolaaja

Iso kiitos sairaanhoitajille Kaarinassa, jotka jaksoivat perjantaina 31.12.20 vajaalla miehityksellä rokottaa meitä ihmisiä, joita tuli jonona. Ehtivät juuri ja juuri syödä ja silti jaksoivat hymyillä ja olla ystävällisiä.

Kirsti Tuominen

Turhaan yritimme ennen joulua Liedon Säästöpankin Kaarinan konttoriin. On auki vain maanantaisin ja silloinkin vain klo 13 asti. Asiakkaita tupa täynnä, hitaasti meni. Olisimme laittaneet käteistä rahaa vähävaraisille vanhuksille. Nyt hiukan parempaa palvelua ja takaisin entiseen malliin! Miksi aina pitää kaiken muuttua vaan huonommaksi?

Pettyneet asiakkaat

Minäkin näen vielä yhden uuden tapahtuman ennen kuin kaihi kasvaa silmien eteen. Eli uudet vaalit. On turha lähteä kiipeämään barrikadille, sillä nyt on älyn aika. Nuoret koulutetut kansalaiset, ottakaa ohjat käsiin. Ja eiku, uutta järjestystä rakentamaan.

Kalevi Pirttijärvi

Ottaa päähän, kun normaaleilta kanavilta ei näy hiihdot. Uusintoja vaan toinen toisensa perään.

Marjut

Harmittaa se, kun uimaan ei pääse 10 muun ihmisen kanssa. Taidan alkaa laskettelemaan ja lentämään, kun lentokentillä saa olla tuhansien ihmisten kanssa ilman rajoituksia…

Mika