Vuosi vaihtui Kaarinassa melko rauhallisesti

0
Väärin ammutut raketit aiheuttivat poliisille tehtäviä uutenavuotena. Arkistokuva vuodelta 2018.

Uudenvuodenaattoa vietettiin poliisin mukaan Kaarinassa suhteellisen rauhallisesti. Illan ja yön aikana poliisilla oli Kaarinan alueella hieman yli kymmenkunta tehtävää.

– Suurin osa tehtävistä liittyi ilotulitteiden aiheuttamaan häiriöön. Mukaan mahtui myös muutamia liikennetehtäviä, viestintäasiantuntija Katri Tammio Lounais-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Kaiken kaikkiaan Lounais-Suomen poliisilla oli iltakuuden ja aamukuuden välillä yhteensä noin 400 tehtävää. Näistä tehtävistä kotihälytyksiä oli 68 kappaletta, erilaisia pahoinpitelyitä 22 kappaletta ja häiriökäyttäytymisiä 75 kappaletta. Vuoden vaihde oli edellisvuoteen verrattuna hyvin saman kaltainen.

Aurajokirannassa oli runsaasti ihmisiä juhlimassa vuoden vaihdetta ja ihailemassa rakettien räiskettä, vaikka Turun kaupunki ei koronatilanteen takia järjestänyt perinteistä ilotulitusta. Väärällä tavalla ammutut raketit aiheuttivat useita poliisitehtäviä koko alueella. Lähinnä kyse oli tahallaan kohti ammutuista raketeista ja nuorista henkilöistä.

Liikenteestä jäi kiinni joitain rattijuoppoja. Myöskään kolareilta ei yön aikana vältytty, kuitenkaan peltivauriota vakavampaa ei ollut seurauksina.