Hae nuorten kesätyötukea yrityksiin nyt

0
Kesätöitä vuodelta 2020. Puutarhuri Päivi Henriksson ja kesätyöntekijä Elisa Rauvala istuttivat Pyhän Katariinan puistoon perennoja, havuja, pallohortensiaa ja sulkajapaninvaahteraa.

Kaarinan kaupungin Tuumasta duuniin -tuen hakuaika on parhaillaan auki. Haku päättyy helmikuun lopussa.

Tuumasta duuniin on 400 euron suuruinen tuki kaarinalaisille yrityksille, jotta ne voivat työllistää vuonna 2001–2006 syntyneitä kaarinalaisia nuoria.

Nuorten tehtävänä on hankkia kesätyöpaikka itse kaarinalaisesta yrityksestä. Työn on oltava kokopäiväistä, ja sen kestettävä vähintään kuukauden. Oman perheenjäsenen työllistämiseen tukea ei voida myöntää.

Ennen työpaikan hankkimista vapaamuotoinen Tuumasta duuniin -hakemus toimitetaan Kaarinan kaupungin henkilöstöpalveluihin Anne Rostedtille. Tuumasta duuniin -sitoumuksen saajat sekä varalla olevat arvotaan 3.3. Sen jälkeen on viisi viikkoa aikaa etsiä sopiva yritys.

Kaupungin omia kesätöitä voi ryhtyä hakemaan maaliskuun puolessavälissä. Töitä on tarjolla 16–25-vuotiaille kaarinalaisille nuorille esimerkiksi viheralueiden hoidossa, kirjastossa, vanhusten ja lasten kanssa sekä siivouksessa.