Iltapäivätoiminnan maksuihin koronahyvityksiä

0

Kaarinassa varaudutaan siihen, että koululaisten iltapäivätoimintaa joudutaan koronatilanteen takia supistamaan.

Kaarinan kaupunki myöntää iltapäivätoiminnasta maksuhyvityksiä, mikäli toimintaan joudutaan tekemään esimerkiksi henkilökunnan sairastuessa muutoksia. Sivistyslautakunta hyväksyi uudet maksuhyvitykset.

Normaalisti iltapäivätoiminnasta maksetaan 110 euron suuruinen kuukausimaksu. Kuukausimaksusta peritään 85 euroa, jos yksikkö joudutaan sulkemaan kokonaan 1–5 päiväksi. Yksikön ollessa suljettuna 6–10 päivää kuukausimaksu on 55 euroa. Mikäli yksikkö on suljettu yli 11 päivää, kuukausimaksu on 25 euroa.

Huoltajat ovat oikeutettuja maksuhyvityksiin myös siinä tapauksessa, että toiminta-aikaa lyhennetään.

Maksun alentaminen ei edellytä huoltajilta toimenpiteitä, vaan siihen ryhdytään, jos iltapäiväkerhon toiminta-aikaa supistetaan tai kerho suljetaan väliaikaisesti kokonaan rehtorin päätöksellä.