Katso ottelutallenne: Uudistunut KaaPo testasi SalPan harjoituspelissä

0
Päävalmentaja Pasi Läpinen sanoo, että KaaPo lähtee jalkapallon Kakkosen kauteen haastajana uudistuneella joukkueella. Joukkue hengähti pitkään hankalan koronavuoden jälkeen ja aloitti harjoittelun vasta vuoden alussa. Treeneissä joukkueen ilme on ollut ahkera ja iloinen, sanoo Läpinen. Arkistokuva: Jori Liimatainen.

SalPa voitti harjoitusottelussa KaaPon hallitun pelin jälkeen 1-2.

SalPan maalintekijöiksi nousivat joukkueen paluumuuttajat ja huomion keskipisteeseen nousseet Elmo Heinonen ja Oskari Jakonen.

SalPa siirtyi johtoon ensimmäisellä puoliajalla 33. peliminuutilla, kun SalPan Elmo Heinonen ohjasi matalan keskityksen KaaPon verkkoon.

Toisella puoliajalla SalPa iski uudelleen ja Oskari Jakonen pisti pallon verkkoon. Peliaikaa oli kulunut 69 minuuttia.

Kaarinalaiset saivat maalin, kun Juho Salminen iski pilkusta vasempaan alakulmaan 89. peliminuutilla.

 

 

Jos lähetysikkuna ei näy yllä, katso ottelu tästä.

Jalkapallon Kakkosen harjoitusottelu
KaaPo–SalPa 5.2. kello 19
Ottelun selostaa Kimmo Muttilainen ja asiantuntijakommentaattori on Pauno “Pake” Kymäläinen. Ottelun puoliajalla myös haastatteluja.

Lisää KaaPon otteluita nähdään keväällä ja kesällä Kaarina-lehdessä Kakkosen kauden alkaessa.

 

OTTELUENNAKKO 1.2.:

Kaarinan Poikien eli KaaPon miesten edustusjoukkue lähtee Kakkosen kauteen uudistuneella kokoonpanolla. Päävalmentajana jatkaa Pasi Läpinen.

– Joukkueesta on poistunut arvokasta kokemusta, mutta uudet nuoret pelaajat ovat lähteneet hyvin haastamaan treeneissä, kertoo Läpinen.

KaaPon viime kauden ykkösmaalivahti Teemu Muurinen vaihtoi paikkakuntaa.

– Maalivahti Jesse Peltonen tekee paluun Kakkoseen. Hän pelasi välissä alemman sarjatason pelejä. Myös Joni Valonen siirtyy Lohjalta meille, kertoo Läpinen.

Viime kauden vastuupelaajista kapteeni Teemu Tuominen, Niklas Blomqvist ja Ilmari Heinonen lopettivat KaaPossa. Uusia tulijoita on oman seuran junnuista ja myös muualta.

Roope Vaahtoranta on oman seuran 03-syntynyt A-juniori. Oman seuran Lauri Vallilla (syntynyt -04) on sopimus. Myös viime kauden armeijassa viettäneet Dani Nurmi ja Kasper Kylen tulevat takaisin.

– Interissä ja Jazzissa pelannut Wiljam Wikström on meillä kokeilussa. Liigatasolla pelannut Ville-Valtteri Starck on tulossa meille, mutta on kuntouttamassa polvivammaansa.

VASTUUPELAAJISTA Sami Rähmösen tilanne on auki. Sopimusta ei ole, sillä keskikentän pelaaja joutuu sovittamaan jalkapalloa työelämän aikatauluihin.

Avainpelaajista maalitykki Juho Salmisella on jatkosopimus, keskikentän Niklas Kuusiosta tulee joukkueen kapteeni, keskikenttäpelaaja Roope Läpinen jatkaa ja Jani Jussila aloittaa seitsemännen kautensa KaaPossa. Myös puolustajat Vili Ruuskanen ja Samuli Linjos jatkavat joukkueessa.

Matias Salminen ja Mikko Valtanen ovat toivottavasti myös mukana.

– Meille tulee ensi viikolla myös Kanadasta mielenkiintoinen pelaaja testiin. Kanadalainen on tosissaan, sillä hän tulee omalla kustannuksella Kaarinaan. Mies on pelannut aikaisemminkin Euroopassa, kertoo Läpinen.

 

PÄÄVALMENTAJA Läpisen mukaan Kakkosen sarja näyttää ennakkoon todella kovalta. Läpisen mukaan KaaPo lähtee kauteen haastajana.

Toimintansa yhtiöittänyt ja liikemies Tero Karintin luotsaamaksi siirtynyt Salon Palloilijat on yksi sarjan mielenkiinnon kohteista.

– Uusi Salpa on tietysti iso kysymysmerkki lajin seuraajien parissa. Odotan mielenkiinnolla lauantain harjoitusottelua. SalPalla on suosikin paineet, sanoo Läpinen.

Kakkosen kovien listalle Läpinen merkitsee myös VJS:n, HJS:n ja Ykkösestä tippuneet HJK Klubi 04:nja Musan Salaman.

– Meillä on selkeästi sarjan pienin budjetti. Meillä budjetti on samaa luokkaa kuin ennenkin, mutta muut lähtevät isommilla summilla kauteen, sanoo Läpinen.

Kaarina-lehti näyttää lauantain kello 19 alkavan harjoitusottelun suorana lähetyksenä.

Päävalmentaja sanoo, että KaaPolta ei vielä nähdä valmista peliä, sillä raskaan viime kauden jälkeen harjoitukset on aloitettu vasta vuoden alussa.

– Kaikki tulevat saamaan peliaikaa tulevissa harjoitusotteluissa. Pelaamme SalPan lisäksi ensi viikolla myös Interin reservijoukkuetta ja TPS:n edustuksesta ja reservistä koostuvaa joukkuetta vastaan.