Tyrskähdetty: Ihana sairaanhoitaja ja miksi vesijumpat on lopetettu Kaarinassa

0

Yritin varata terveyskeskuksesta lääkäriä. Ilmoitettiin, että kiireettömään lääkärinvastaanottoon ei nyt ole ollenkaan mahdollista päästä. Tästäkö maksan veroja? Haloo Kaarina!

Kuntalainen, veronmaksaja

Enkeli Lidlissä! Ostin neljä pullaa. Rahoistani puuttui kymmenen senttiä. Ystävällinen kassa olisi myöntynyt ottamaan yhden pullan pois mutta edelläni oleva suloinen rouva antoi puuttuvan kymmenen senttiä. Nyt minulla on pulla neljälle päivälle.

Sydämellinen kiitos

Risuja Kaarinan kaupungin teiden kunnossapitoon. Vanha äitini menetti polvilumpionsa kaatuessaan ja isäni solisluu murtui, hiekkaa ei vaan näy pyynnöistä huolimatta. Korvauksiakaan on turha odottaa.

Vanhukset arkkuun?

Kiitos lumenauraajille ja teiden kunnossapidolle! Täällä Kaarinassa tiet ovat paljon paremmassa kunnossa, kuin esimerkiksi Turun puolella. Etenkin Koristonrannan alueella lumenauraus hoituu aina nopeasti.

Haastavat sääolot

Mikä ihana sairaanhoitaja oli neuvontapisteessä 10.2. puolenpäivänaikaan. Tietojani etsiessään hän jaksoi etsiä yhtä kautta, toista ja kolmatta kautta. “No, nyt me opittiin molemmat miten ne löytyvät”, hän iloa ja hymyä täynnä sanoi ja taputti minua, vaikka hänellä se vaiva oli.

Ihminen oikealla alalla

En ole leskeyteni aikana miehiin päin kallellani ollut, mutta nyt Eerikki on saanut lämpimät tunteet pintaani. Kävin senioripiste Eerikissä ja siellä Eerikki antoi minulle liukuesteet. Rapina vaan kuuluu, kun näillä mahdottomillakin keleillä olen asiat ja ostokset hoitanut luut ehjinä. Kiitos Eerikki ja senioripiste sekä Kaarinan kaupunki.

Hellitty

Lauantai 12.2.2022. Kaarina on edelleen tappokelikaupunki. Olen seurannut, kun vanhat ihmiset yrittävät kävellä, mennä rollaattorilla eteenpäin, vaan ei onnistu. Kaikki tiet, kadut luistinratoja.

Noita

Liikunnan puolesta. Meitä on iso joukko Kaarinan uimahallin vesijumpparyhmiä kaipaavia ihmisiä. Ei voi olla niin, että pieni näyttöpääte altaan reunalla korvaa ryhmävetäjät. Nyt vauhtia ja työpaikkoja jumppareille auki.

Jumpparimummi

Vastaus Tyrskähdykseen: Uimahallin ohjattujen vesijumppien tauko johtuu siitä, ettei hallilla ole tarpeeksi vakituista henkilöstöä. Joulu-tammikuussa haussa oli kaksi vesiliikunnanohjaajan vakituista työtehtävää, mutta työhakemuksia tuli vain yksi. Hän ei ottanut paikkaa vastaa, joten tällä hetkellä paikat ovat uudelleen haussa. Samaan aikaan hallilla on ollut haussa kassan vakituinen työtehtävä, mutta onneksi siihen saatiin juuri rekrytoitua henkilö. Sijaisiakaan ei tällä hetkellä saa mistään uimahallille. Toivottavasti saamme pian henkilökuntamme tiimin täyteen, jolloin voidaan taas aloittaa ohjatut vesijumpat.

Tapio Svärd, Kaarinan liikuntapäällikkö