Tyrskähdetty: Kiitos auraajille ja miksi koirat ilman hihnaa Piispanristillä

0

Lämmin kiitos Kairiskulman alueen huoltomiehille ahkerasta auraamisesta ja hiekoituksesta. Risuja puolestaan autoilijoille, jotka tätä työtä vaikeuttavat pysäköimällä Kurjenkadulle, missä on pysäköintikielto.

Hanna

Miksi ihmiset ulkoiluttavat koiriaan ilman hihnaa Kuovinpolulla ja Mallaskadulla? Sehän on lailla kielletty. Samaan aikaan muut ihmiset joutuvat väistelemään irrallaan olevia koiria.

Rauha

Kyllä menee Kaarinalta loppukin uskottavuus, jos vaihtavat vaakunan. Muuttuko Kaarina jotenkin paremmaksi, jos vaihtaa vaakunan?

Kaarinalainen

Minä en ymmärrä, kun koko ajan valitetaan teiden ja katujen huonosta hoidosta. Koko ajan asiat ja palvelut on paremmin kuin muinoin, vaan mikään ei riitä. Mistähän kaikki raha kaikkiin palveluihin ensinnäkin otetaan? Jos on uraa, jäätä, lunta, sohjoa, niin se kuuluu talveen. Talvi on talvi, ei silloin pidä vaatia kesäkelejä kaduille.

Ymmärtäväinen

Kallenraitin männikköön on valotaiteilija loihtinut kauniin satumetsän, joka valaisee pimeitä iltojamme ja öitä. Todella suurenmoinen valoilmiö!

Kiitos siitä

Kaarinan kaupungilla jää ylijäämää. Olisiko mahdollista panostaa uusiin jouluvaloihin Pyhän Katariinan tielle? Olen niitä monena vuonna ihmetellyt, kun ovat niin mitään sanomattomat ja tylsät. Piikkiökin vie voiton jouluvaloissa ja joulunavauksessa.

Äiti79

Mikä on halvaannuttanut Kaarinan hyvän talvikunnossapidon? Maanantai-iltana 14.2. odotin, että sohjomäski olisi aurattu pois. Keskiviikkona tie oli vedellä liukastettua peilijäätä, ei hiekan rippustakaan. Missä nyt ovat aurat ja sepeli? Ylijäämäuutisia saa vaan Kaarinan taloudesta lukea.

Kyllä niin suivaannuttaa

Kiitos viime Kaarina-lehden sivusta 12! Erinomainen kolumni vedestä ja kiihkotonta neuvoa, jos kohtaisi suden jossain päin Kaarinaa. Ollapa kaikki näillä miettein, maailma olisi paljon parempi paikka elää.

Aurora Borealis