Tyrskähdetty: Pihojen läpi oikaistaan ja onko auraustraktoreilla siltakammo

0

On hämmentävää nähdä, kuinka vieraat ihmiset, verrattain iäkkäät ja nuoretkin, jatkuvasti kävelevät toisten pihojen läpi oikaistakseen omille tonteilleen tai tielle, josta jatkaa matkaansa. Jopa niin, että matka todellisuudessa ei lyhene, vaan pitenee.

Vuosia tarkkaillut

Viikko sitten tiistaina Poikluomantiessä oli niin syvät urat, että jää raapi auton pohjaa. Urasta ei meinannut autoa millään saada pois. Ihan hengenvaarallisessa kunnossa oli ajorata, eikä ihme, että joku auto olikin jo ojassa. Missä on auraajan/kunnan vastuu?

Huono auraus

Kaupungin tulisi panostaa teiden kunnossapidon näin talvisin. Sivuteillä, joissa paljon rivi-omakotitaloja, kadut on kamalassa kunnossa. Kun traktori jossain kohtaa tulee auraamaan, se jättää pihan edustaan valtavan vallin, josta ei pääse yli.

Oman pihansa vanki

Jos Kaarina oikein yrittämällä yrittäisi, saisiko se kaupungin kadut vielä huonompaan kuntoon kuin mitä ne nyt ovat? Epäilen, ettei saisi, aivan mahdottoman paljon on jääuria yms. kaikkialla. Onko ne tiekarhut myyty? Niitä nyt oikeasti tarvittaisiin.

K-Jouni

Onko Kaarinan auraustraktoreilla siltakammo? Muu osuus kevyenliikenteen väylästä oli maanantaina aurattu, mutta silta Littoisissa ja mäki alas oli ohitettu. Ajoradalta roiskitut lumet ja suolat tekivät kävelystä tosi haasteellista!

Ulkoileva uusi eläkeläinen