Tyrskähdetty: Rauvolan talvikunnossapito ontuu ja miksi eläimiä pitää tappaa

0

Piispanristin ja Rauvolantien alueen tiestö nyt todella kehno. Torstaina näytti siltä kuin tielle olisi levitetty suolaa, mutta arkijärjellä ajatellen suola ei auta, kun tien pinnassa on 15 cm jäätä. Tiet kuntoon nopeasti.

Rauvola

Miksi eläimiä pitää tappaa ihmisten takia niin paljon? Lihaa on kaikki kaupat lihatiskit täynnä. Muutakin ruokaa löytyy, ei ole nälänhätä. Vaihtoehtoina on oikeaa ja ravitsevaa hyvää ruokaa perunasta kananmuniin. Emme ole syöneet eläimiä, ja ihan hyvin voimme.

Eläinten puolesta

Kaarinan kaupungin kotisivuilla lukee lähiöladuista: ”Lyhyitä perinteisen tyylin lähiölatuja ajetaan säätilanteen niin salliessa koulujen ja päiväkotien läheisyyteen. ” Nyt olisi kyllä oikea aika saada näitä latuja lasten läheisyyteen.

Nuoren suksijan äiti