Lahjoituspotti Ukrainalle paisui 31 500 euroon

0
Karkkikoruistaan tuttu Elvarin yrittäjä Sanna Leinonen lahjoitti sydänkoruista saadut tuotot ukrainalaisten lasten auttamiseksi.

Kaarina-lehdessä (16.3.2022) kerrottiin kaarinalaisesta koruyrittäjästä Sanna Leinosesta , joka keräsi sydänkoruillaan 25 000 euroa Ukrainan sotalapsille. Jutun julkaisun jälkeen hyväntekeväisyyspotti jatkoi kasvuaan. Lopullinen lahjoitussumma oli Leinosen mukaan lähes 31 500 euroa.

– Käynnistin viime viikolla vielä loppuvaraston myynnin, kun työntouhusta väsyneenä olin inventoinut tehdyt ja tilatut korut hiukan väärin, Elvarin yrittäjä selittää potin kasvua.

Korutilauksia sateli Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa. Kaukaisimmat tilaukset tulivat Leinosen mukaan Australiasta ja Kanadasta. Leinonen sai hyväntekeväisyyskorujen valmistamiseen apua useilta vapaaehtoisilta, jotka tulivat hänen kotiinsa auttamaan korujen viimeistelyssä ja postituksessa.