Tyrskähdetty: Johannes kuului Suomeen ja sateenkaariparien vihkimisestä onnen läikähdys

0

Kesä jo kolkuttaa ovella, mutta mitään ei vain tapahdu kauniissa Hovirinnan rannassa. Taidetaan taaskin jäädä vain odottamaan seuraavaa sesonkia ennen kuin rantasaunaravintola saadaan.

Nolottaa

Hovirinnan rantaravintolasta Kaarina-lehden toimittajat voisivat selvittää hankkeen todellisen tilanteen. Eikö vieläkään ole tehty päätöksiä asian suhteen? Siltä vaikuttaa, kun ei mitään ole uutisoitu eikä rakennustyöt ole käynnissä.

Ei voi olla totta

Tämän hetken tosi synkkien uutisten lomassa tuli lämmin onnen ja ilon tunne lukiessani Kaarinan seurakunnan päätöksestä vihkiä kirkossamme myös samaa sukupuolta olevia pareja.

Jokaiselle kuuluu rakkaus

Kaarina-talon edessä olevalle parkkipaikalle johtava tie on hirveässä kunnossa. Pienet autot ottavat pohjakosketusta sitä ajaessa. Samoin Piispanlähteen koulun sisäänajo on kelvottomassa kunnossa. Ei kai sentään voida olettaa, että oppilaat tulevat kouluun soutuveneellä tai lautalla?

Yks Tuulikki vaan

Kaarina-lehti uutisoi Johanneksesta ja Kaarinasta. Johannes oli pitäjä Suomessa, Karjalan kannaksella. Kirjoititte: “väestö evakuoitiin Suomen puolelle”. Meidät evakuoitiin Suomessa muualle Suomeen! Olimme ja olemme suomalaisia.

Evakko Johanneksen Revonsaaresta

Vastaus Tyrskähdykseen: Kiitos hyvästä huomiosta. Alkuperäisestä sanamuodosta oli mahdollista saada käsitys, että Johannes ei olisi silloin ollut osa Suomea. Todellisuudessa väestö evakuoitiin nykyisen Suomen puolelle.

Kaarina-lehden toimitus