Tyrskähdetty: Kaarinan uudet kerrostalot kuin Pulmu-paketteja ja pääsemmekö kierrokselle Hovirinnan koulutaloon

0

Kauneus on katsojan silmässä. Näillä silmillä uimahallin ympäristön rakennetut ja rakenteilla olevat talot ovat tyylikkäitä. Kaarina-talon vastapäätä uusi talo on kuin Pulmu-palasokeripaketti pystyssä. Toivon, että kun kaikki neljä pulmua ovat valmiit, väleihin, eteen ja taakse istutetaan puita ja pensaita. Se on vanha, toimiva, edullinen tapa korjata arkkitehdin virheet.

Sirkku

Milloin lapsille on lopetettu liikennesääntöjen opetus? Kouluun pyöräilevät vain kääntyvät risteyksessä ilman, että näyttävät kädellä tai katsomatta ympäröivää liikennettä. Saa olla varovainen heidän kanssaan. Soitan aina kelloa, kun aion heitä ohittaa.

Moniko jää alle

Hovirinnan koulu on valmistunut. Veronmaksajina odotamme avointen ovien päiviä taloon tutustumista varten sekä tilojen avaamista iltakäyttöä varten. Mitä runsaampi käyttö, sitä edullisemmaksi tulee kaupunkilaisille.

Tuulis

On se kumma, että kaupunki pitää Kaarina-talon edustan hiekkaparkkipaikan siinä kunnossa kuin se on. Kuoppaa kuopan vieressä vuodesta toiseen. Juu, tiedetään, että joskus siihen tulee tori, mutta voisi kai jonkinlaista väliaikaista apua antaa.

Hävettää kaarinalaisena

Iik, hui kauheaa, kun avasin lehden sivun, kahvikin kaatui pöydälle, kun niin paljon pelästyin. Älkää hyvänen aika julkaisko niitä kamalia käärmekuvia ja vielä suurennettuna! Käärmeitä ei kaivata eikä niitä saisi suojella. Laittakaa kuvia enemmän lampaista, lehmistä, kissoista ja koirista.

Kesärauhaa