Tyrskähdetty: Kiitos kaupungille liukuesteistä ja miksi Hovirinnan koululla ei liputettu

0

Suurkiitokset kaupungille kenkiin kiinnitettävistä liukuesteistä! Ovat tosi hyvät ja ehkäisevät tapaturmia – viisasta!

Seniori 65+

Viikko sitten tiistaina puolikahdeksalta, kun vien Kirismäkeen pienelle omakotialueelle lapsen, oli tie aurattu viimeisen päälle, mutta Kaarinassa suurin osa ajamatta.

Missä vika?

Lukkarintie Piikkiön keskustassa on Kaarinan kaupungin hoidettava katuosuus, ei K-kaupan eikä sen asiakkaiden. Ei ole hyväksyttävää, ettei kauppaan, pikapankille tai Alkoon pääse kuin 30 senttimetrin möykkyjen kautta keikutellen.

Nyt tämän pelin on loputtava

Kaarinalaiset valittavat talven teiden kunnossapidosta aivan aiheesta. Vastuuhenkilöt syyttävät polanteita ja että koneet eivät pysty niihin. Polanteita syntyy, kun satanutta lunta ei hoideta heti pois, vaan jätetään kerrostumaan ja pakkautumaan.

Emme ole säästäneet….

Löytyykö meiltä viisasta naista tai viisasta miestä, joka voisi kertoa, mistäpäin voi ostaa kanootteja? Se on hyvä kulkupeli täällä Kaarinassa meille jalankulkijoille, pysyy jalat kuivana.

Iha ite

Hoviherrankatu on ihan järkyttävässä kunnossa. Tiekarhua ollaan odoteltu viikko, mutta ei näy. Kadulla on paljon liikennettä, kun on päiväkoti ja koulu.

Väinö

Maanantai, 28.2.2022, Kalevalanpäivä, yleinen liputuspäivä Suomessa. Kaarinan Hovirinnan uuden “Suomen kauneimman koulun” ensimmäinen päivä. Olisi voinut olettaa, että koulun pihalla seisovissa lipputangoissa olisi hulmunnut Suomen siniristiliput, mutta mitä vielä. Mitä näille koululaisille opetetaan Suomen kansalliseepoksesta? Tai edes olisi juhlistettu uuteen koulutaloon pääsemistä.

Hyvin hämmästynyt lenkkeilijä

Kiitos Kaarinan terveyskeskuksen henkilökunnalle. Menin viime viikon maanantaina päivystykseen ja sain reipasta ja ystävällistä palvelua iloisella mielellä. Minut siirrettiin osastolle, jossa sain neljä päivää samaa ystävällistä, reipasta hoitoa iloisella mielellä. Loppuviikosta minut kotiutettiin, ja kävin kolmesti päivässä tiputuksessa. Sama ystävällisyys ja palvelualttius jatkui vielä silloinkin.

Kiitos