Tyrskähdetty: Kiitos tiemestarille ja ruotsinkieliset perheet tarvitsevat K2-linjan koukkausta Hovirintaan

0

Kiitos Kaarinan tiemestarille ripeästä toiminnasta. Soitin 3.3. päivällä hänelle, että Mallaskatu on kuin kyntöpelto. Jo seuraavana aamuna katu oli höylätty todella hyvään kuntoon.

Lauri Lempiäinen

2.3.2022 lehdessä oli artikkeli, jossa oli ehdotus, että K2 sisäinen linja ei ajaisi Kuusistosta Hovirinnan kautta. Hovirinnan koukkaus on tarpeellinen, jotta Kuusistossa asuvat ruotsinkieliset lapset pääsevät kouluun ja koulusta linja-autolla.

Äiti

Kun Kaarinan kirkossa pidetään kastetilaisuus, rippijuhlat, vihkimiset niin heteroille kuin samaa sukupuolta oleville, niin miksi ei siunauksia?

Kirkollisveron maksaja

Vastaus Tyrskähdykseen: Kaarinan kirkkoa ei lähtökohtaisesti tarjota hautaan siunaamisiin. Kaarinan kirkko on rakennuksena monipuolinen seurakuntakeskus, jossa usein järjestetään samanaikaisesti eri puolilla taloa erilaisia tilaisuuksia. Kirkkosalissa pidettävien hautajaisten takia jouduttaisiin hautajaistilaisuuden luonteen vuoksi toisia tilaisuuksia vastaavasti talossa rajoittamaan. Mitään periaatteellista ehdotonta syytä ei kuitenkaan ole, miksi Kaarinan kirkossa ei hautajaisia voisi järjestää, ja järjestetäänkin, noin 1–2 kertaa vuodessa asiasta erikseen sopien.

Ville Niittynen, Kaarinan seurakunnan kirkkoherra

Kun kaupungin palautepalvelu ei vastaa, niin kysyn täällä. Mikä tilanne ja aikataulu on tulevan uuden esteettömän kuntosalin valmistumisessa? Monia kiinnostaa.

Kuntosalilla kävijä

Vastaus löytyy Kaarina-lehden verkkosivuilta perjantaina 11.3.2022.