Ura Basketin edustusjoukkueen kausi jatkuu – vihdoinkin

0
Edustusjoukkueen pelissä Team Pajulahtea vastaan. Matias Suomi nousee lay upiin lahtelaispuolustajien keskeltä. Jesse Javanainen (22) ja Oliver Räsänen (30) seuraavat kauempaa. Kuvaaja Marko Hänninen.

Ura Basketin M1B-divisioonassa pelaava miesten edustusjoukkue pelasi 18.12. viimeisen pelinsä ennen sarjan joulutaukoa – ja hyvin pelasikin.

Koko sarjaa johtava Kipinä Äänekoskelta kaatui komeasti kotiluolassa Littoisissa. Joulutauon aikana koronaepidemia pisti kuitenkin suunnitelmat uusiksi. Kun osassa maata kiellettiin tämän sarjatason urheilijoiden harjoitteleminen, Koripalloliitto oli pakotettu pistämään sarja tauolle.

Nyt tauko on vihdoin loppumassa ja pelejä jatketaan.

Koska tauko venyi kahden ja puolen kuukauden mittaiseksi, jouduttiin myös sarjaohjelmaa muokkaamaan. Otteluohjelmasta tippui seitsemän peliä, joten runkosarjaa on jäljellä enää kolme ottelua.

Sarjan päätösotteluihin lähdetään kutkuttavasta tilanteesta, koska pääsy play off -peleihin on saavutettavissa käytännössä voittamalla yksi peli jäljellä olevista kolmesta. Näistä ensimmäinen pelataan Littoisten Monitoimitalolla su 6.3. klo 17, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Perniön urheilijat.

Teksti:Timo Virkkula