Valtteri Nieminen ylivoimainen Clearin isännöimässä eliittikisassa

0
Valtteri Nieminen. Kuva vuodelta 2020.

Kaarinalainen sulkapalloseura Clear järjesti viikonloppuna Jarkko Nieminen Areenalla Turun Impivaarassa kansallisen Eliitti-sulkapalloturnauksen. Pelaajia oli kaikkiaan 186.

Miesten valioluokan kaksinpelissä Clearin Valtteri Nieminen oli ylivoimainen ja voitti loppuottelussa Söderkulla Badmintonin Eliel Mellerin . Eräpisteet olivat 21–8 ja 21–6.

Myös valioluokan nelinpelin loppuottelussa Nieminen voitti espoolaisparinsa Arto Lahtisen kanssa vastustajansa eräpistein 21–15, 21–12.

Naisten valioluokan nelinpelin loppuottelussa Paraisten Badmintonin edustama pari Maria Mattila ja Viola Lindberg voitti vastustajansa eräpistein 21–19, 21–11.

MK-A sarjassa Kaarinan Sulan Timo Rantanen tuli toiseksi hävittyään loppuottelun Tapion Sulan pelaajalle eräpistein 21–16, 21–12.

Järjestävän seuran Clearin pelaajat saavuttivat monia palkintosijoja eri sarjoissa. MD-A luokan loppuottelussa Jarkko Rantanen ja Tapio Turunen hävisivät tiukan ottelun espoolaisparille. Naisten A-luokan loppuottelussa Camilla ja Adelina Rantanen voittivat espoolaisparin kolmessa erässä.

MS-B luokan loppuottelussa Iiro Koivula, joka aiemmin edusti Clearia ja nykyään Badminton Unitedia, voitti espoolaisvastustajansa. Naisten B-luokan loppuottelussa Clearin Ida Hankala voitti ykkössijoitetun Puistolan Urheilijoiden Krista Forssin kahdessa erässä. Naisten B-luokan loppuottelussa Clearin Alanna Hakala ja Anne Huuskonen hävisivät Turun Sulan parille. B-luokan sekanelinpelissä Clearin Oona Valtonen voitti parinsa, Turun Pyrkivää edustaneen Jesse Bergbomin kanssa loppuottelun.

Miesten kaksinpelin C-luokkaa hallitsi Clearin Lauri Lunden, joka voitti kaksinpelin loppuottelun eräpistein 22–20, 21–10, sekä vielä sekanelinpelin loppuottelussa parinsa Kirsi Laitisen (Clear) kanssa espoolaisparin eräpistein 21–15, 22–20.