Jäätelötreffeillä Hovirinnassa

0
Eino Paanenen, Oona Paananen ja Nuutti Koenkytö.

Lämpöiset kevätsäät ovat houkutelleet kaarinalaisia kevään ensimmäisille jäätelöille.

Hovirinnan rantapuistossa 5-vuotiaat Eino Paanenen ja Nuutti Koenkytö sekä 3-vuotias Oona Paananen olivat viime perjantaina saaneet isot jäätelöannokset puiston kioskista.

He olivat saaneet päättää kioskin kuvista, mitä ottivat. Eino oli valinnut pätkiksen maun, Nuutti karkkijäätelön ja Oona appelsiini-manteli-krokanttijäätelön. He kertoivat Kaarina-lehdelle, että heidän lempijäätelöitään sattuivat juuri olemaan nämä maut.

Lapset olivat tulleet äitiensä kanssa rantapuistoon. Eino ja Nuutti olivat aiemmin parhaat kaverit samassa päiväkodissa, mutta Eino muutti hiljattain muualle. Nuutille oli tullut kaveria ikävä, ja jäätelötreffit sovittiin Hovirintaan. Samalla lapset kävivät pyöräilemässä liikennepuistossa ja kiipeilemässä leikkipuistossa.

Loppuviikolle Kaarinaan ei ole ennustettu yhtä täydellisiä säitä jäätelötreffeille. Pieniä yöpakkasia ja muutamia sadepisaroita on tulossa, mutta auringonkin pitäisi pilkahdella päivittäin. Todennäköisesti jäätelöitä päästään maistelemaan mukavasti vielä lisää.