Kaarina-lehden 6.4.2022 jakelussa häiriöitä – Lue lehti maksutta täältä

0

Kaarina-lehden 6.4.2022 lehden jakelussa on häiriöitä. Ongelmia on kolmessa jakelupiirissä Kuusistossa jakajien puutteen vuoksi. Toimitus pahoittelee häiriötä.

Tilaajille lehti hyvitetään automaattisesti, eli tilaus siirtyy yhden numeron eteenpäin. Tämän päivän numerosta tilaajat eivät siis maksa.

Näköislehden voi käydä lukemassa maksutta täältä. Linkki on voimassa noin viikon.

Lehdessä kerrotaan esimerkiksi siitä, että Kaarinassa kalustetaan nyt asuntoja ukrainalaisille, mitä kaarinalaiset syövät pääsiäisenä kauppojen menekkitietojen perusteella ja minne Kaarinassa voi mennä pääsiäisenä. Lehdessä kerrotaan myös ripsien pidennyksiä tekevästä miehestä sekä siitä, mitä PiPS aikoo Pontelasta.

Lisäksi lehdessä on mukana Talot & Kodit -liite. Liitteestä selviää, voiko omalle pihalle rakentaa pommisuojan, miten tehdään meetwurstiruusuja ja mitä tekee mökkitalkkari. Astioitakin tuli tiskattua vessaharjalla. Mukavia lukuhetkiä!