Kaarina-salissa näytellään koulukiusaamisesta ja ystävyydestä

0
Yleisöllä on vapaa pääsy Kaarinan kansalaisopiston Joo-teatterin kevätesityksiin.

Kaarinan kansalaisopiston Joo-teatterin lukukausi huipentuu Kaarina-salissa tällä viikolla nähtäviin kevätesityksiin.

Perjantaina 8.4. kello 17.30 esitetään Piikkiön lastenteatteriryhmän Kaverista kiusaajaksi -näytelmä. Esitys kertoo viidesluokkalaisesta Juliasta, joka joutuu koulussa entisen parhaan kaverinsa kiusaamaksi.

Lauantaina 9.4. kello 14 on vuorossa Piispanlähteen lastenteatteriryhmän esitys Ronja ja Jenni . Näytelmä kertoo Ronjasta, joka ystävystyy Jennin kanssa. Ronjan vanhemmat eivät hyväksy uutta ystävää. Sitten tytöt salaperäisesti katoavat.

Samana päivänä kello 16 lavalle nousee vielä Piispanlähteen toinen ryhmä näytelmällään Sirkus Surkeamùs ylpeänä esittää . Esitys kertoo sirkuksen kevätnäytöksestä, jossa kaikki ei menekään niin kuin on suunniteltu.

Esitykset kestävät noin puoli tuntia, ja niihin on kaikilla vapaa pääsy. Näytelmien tekemiseen on osallistunut yhteensä noin neljäkymmentä 9–14-vuotiasta lasta Piikkiössä ja Piispanlähteellä. Kaarinan nuorisopalvelut on ollut yhteistyökumppanina näytelmien tekemisessä.