Kaarinan penkkarirekoissa iloittiin kirjoitusten päättymisestä

0
Kaarinan lukiossa juhlittiin penkkareita tänä vuonna poikkeuksellisesti huhtikuussa.

Kaarinan lukion pihalta kuuluu kiljahduksia ja pillin ujellusta. Mikään ei ole niin pysyvää kuin abiturienttien riemu lukion viimeisenä päivänä.

Penkkareita juhlittiin poikkeuksellisesti tänä vuonna eri lukioissa eri aikaan. Osa lukioista järjesti penkkarit normaalilla paikallaan ennen lukulomaa. Paimion abit lähtivät penkkariajelulle torstaina. Turussa vietettiin penkkareita Kaarinan tavoin perjantaina.

– Tämä on parempi ja lämpimämpi ajankohta penkkareille. Voisi olla jatkossakin näin, Kippari-Kalleksi pukeutunut Daniel Elo kommentoi kuorma-auton lavalta.

Ystävykset Jade Wiren , Aada-Mari Pienniemi , Kiia Laakso ja Eveliina Rosvall olivat ottaneet pukeutumiseen vaikutteita Puolen hehtaarin metsästä. Jo yhdet penkkarit nähneet Nalle Puh -aiheiset puvut löytyivät Jade Wirenin mukaan kierrätettyinä TikTokista.

Lisää kuvia keskiviikon 6.4. Kaarina-lehdessä.