Kaupungin henkilöstöä halutaan kiittää 200 000 eurolla

0
Käteisen rahan käyttö on vähentynyt viime vuosina.

Kaarinan kaupunki on aikeissa palkita koronaepidemian vuoksi joustanutta henkilöstöään. Kaupunginhallitus hyväksyi työyhteisön kehittämisryhmän ehdotuksen, että kukin kaupungin työntekijä saa sadan euron suuruisen virikesetelin.

”Henkilöstö on esimerkiksi joustanut, opetellut uusia asioita, ottanut uusia toimintatapoja käyttöön ja tehnyt laajaa yhteistyötä eri toimijoiden kesken”, annettiin perusteluiksi.

Käytännössä kaupunki tarvitsee kiittämiseen yhteensä 200 000 euron lisämäärärahan. Siitä päättää vielä valtuusto.

Kaupunginhallituksessa asia ei edennyt ilman soraääniä. Tommi Leppänen perussuomalaisista ei pitänyt kiitoksen perusteluita riittävinä eikä olisi myöntänyt lahjakortteja, mutta hänen ehdotuksensa hävisi äänin 11–2.