Mielipitei: Hovirinnan rannassa tapahtui ihme

0

Aprillipäivän aamu. Olin juuri noussut kylmästä merivedestä, kun Hovirinnan rantaan ajoi kuorma-auto. Lavalla oli jotain rakenteita. Auto pysähtyi saunarakennuksen lähelle ja yhden katottoman pukukopin viereen. Mitä ihmettä!

Auton nosturi nosti valmiiksi kootun hienon lasirakenteisen kattorakennelman pukukopin seinärakennelmien päälle.

Puhun ihmeestä sen takia, että nyt viimeinkin katto onnistui vuosia kestäneiden pyyntöjen, kirjeiden ja lehtiartikkelien jälkeen, jotka eivät olleet tuottaneet tulosta.

Tämän ihmeen saivat aikaan kolme henkilöä: kaupunginvaltuutettu Matti Alander, joka ohjasi minut palvelupäällikkö Heidi Pajun juttusille, ja Paju, joka johdatti minut viheralueen päällikkö Terho Marttilan juttusille. Puhelimeen vastasi ystävällinen ja asiallinen mies. Jäi tunne, että nyt tavoitin oikeat henkilöt (ja aprillipäivän aamu todisti sen). Enemmän tällaisia ihmisiä, niin asiat tulevat kuntoon!

Nyt pukukoppia voi käyttää talvella, mihin ollaan tähdätty. Vaatteet pysyvät kuivina, kun käymme uimassa.

Vielä olisi puhuttavaa pukutiloista, mutta jäädään odottamaan iloista yllätystä. Tämä oli jo huomattava edistys.

Mauri Tuominen ja aamutalviuimarit