Näkikö joku veneisiin murtautujia Hovirinnassa?

0

Kaarina-lehden lukija kertoo, että Hovirinnan rannassa murtauduttiin veneisiin viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Varkaiden mukaan oli lähtenyt esimerkiksi bensaa ja työkaluja. Kallein lasku veneen omistajille on tulossa kuitenkin hajoitetuista paikoista.

– Bensaa ja tavaraa lähti meidän veneestämme ehkä parinsadan euron arvosta, mutta murtojälkien korjauksista on tulossa vähintäänkin kymmenkertainen summa. Jos tekijät saadaan kiinni, siitä tulee aika kallis hinta bensalitralle, miettii piispanristiläinen veneenomistaja.

Hänen veneensä oli ollut tänä keväänä vesillä vasta pari päivää, ja saman tien pitkäkyntiset iskivät. Hänen tiedossaan on, että viiteen veneeseen olisi murtauduttu.

– Murtautujat tuskin olivat ammattivarkaita. Esimerkiksi meidän veneessämme ensin oli rikottu keulan lukko ja vasta sitten huomattu, että kuomun kautta pääsee sisälle helpommin.

Veneen omistaja toivoo, että mikäli joku näki asiattomia kävijöitä Hovirinnan venesatamassa viikonloppuna, asiasta kerrottaisiin poliisille.

Lounais-Suomen poliisi vahvistaa, että venevarkauksista Hovirinnan rannassa on tehty rikosilmoitus.