Pahimus: Juhlavuosi Barbie-nukkena

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Jälleen paukahti vastaan uutinen, joka voisi olla Pahimuksen keksimä: Leluyhtiö Mattel valmistaa Barbie-nuken 70 vuotta vallassa olleesta kuningatar Elisabetista II :sta. Juhlanukella halutaan kunnioittaa 96-vuotiasta Iso-Britannian kuningatarta.

Pahimuksen tiedossa oli, että Barbie-nuken alkuperäinen malli oli saksalainen, aikuisille tarkoitettu eroottinen nukke, mutta Elisabet-Barbie oli täysin uudenlainen aluevaltaus. Mitäpä muuta perheet haluaisivatkaan juhlavuonna kuin riisua 96-vuotiaan kuningatar Elisabetin alasti ja väännellä häntä kummallisiin asentoihin? Mikä voisikaan olla parempi tapa osoittaa arvostusta yhdelle maailman merkittävimmistä seniorinaisista?

Barbie-nuken käyttäjäkunta osallistuu varmasti ylevän juhlatunnelman luomiseen: ”Nyt tää Elisabet menee mun pottaan.” ”Mä puen tän kuningattaren mun sukkahousuihin.” ”Nyt tää menee naimisiin tän koiran kanssa.” ”Äitiiii! Isoveli piirsi Elisabetille Hitler-viikset!” Hyvää juhlavuotta, maailman pisimpään hallinnut elossa oleva monarkki!