Prego lopettaa Kaarinassa – Yrittäjäpariskunta avaa ravintolan Paimion Parantolaan

1
Ravintola Prego avattiin Kaarinaan viisi vuotta sitten.

Kaarinan uimahallin kupeessa sijaitseva lounas- ja tilausravintola Prego lopettaa toimintansa. Syynä ravintolan lopettamiselle on yrittäjä Minna Erkkilän mukaan vuokrasopimuksen päättyminen. Ravintola Prego ehti palvella kaarinalaisia lähes viiden vuoden ajan.

– Alkuperäinen vuokrasopimuksemme päättyi viime lokakuussa. Sen jälkeen vuokrasopimusta on jatkettu toistaiseksi voimassa olevana, kunnes se yllättäen irtisanottiin marraskuussa. Meillä on kuuden kuukauden irtisanomisaika, ja se umpeutuu toukokuun lopussa. Meille tarjottiin uutta vuokrasopimusta maaliskuun loppupuolella, mutta se tuli valitettavasti liian myöhään, hän kertoo.

Pregon Kaarinassa asuvat yrittäjät Minna ja Jarkko Erkkilä paljastavat, että heille tarjoutui mahdollisuus lähteä kesäkuussa pyörittämään kahvila- ja ravintolatoimintaa Paimion Parantolaan. Paimion parantola -säätiö ilmoitti viime syksynä etsivänsä tiloihin uutta ravintoloitsijaa.

– Tuntuu todella haikealta lähteä Kaarinasta, mutta joskus käy näin ja tästä avautui meille lopulta hieno tilaisuus, Minna Erkkilä kommentoi.

Uudesta ravintolasta hän paljastaa sen verran, että ravintolan nimi tulee vaihtumaan. Ainakin alkuvaiheessa tarjolla on ruokaa lautasannoksina sekä kahvilatuotteita. Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä Paimion parantola -säätiön kanssa ja suunnitelmat tarkentuvat kevään aikana.

Ravintola Prego on auki viimeistä päivää vappua edeltävänä perjantaina 29. huhtikuuta. Toukokuuksi varatut yksityistilaisuudet hoidetaan sovitusti.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä Kaarinassa ja meillä on täällä niin hieno asiakaskunta, että sitä jää ihan oikeasti kaipaamaan. Muutimme neljä vuotta sitten Liedosta Kaarinaan ja olemme kotiutuneet tänne erinomaisesti.

Pregon tilalle Kaarinaan etsitään nyt uutta vuokralaista. Kiinteistön vuokrausta hoitava Ristomatti Haapamäki kertoo, että alustavia keskusteluja on käyty, mutta vielä ei ole mitään konkreettista kerrottavaa. Tavoitteena on, että tiloissa toimisi ravintola vastedeskin.

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.