Roosa-Maria Leppänen livenä Voice of Finlandissa perjantaina

0
Voice of Finlandin Knock Out -vaiheessa 40 kilpailijasta 16 pääsi jatkoon, heidän joukossaan Roosa-Maria Leppänen.

– Vielä ei kamalasti jännitä, mutta vähän on sellainen epätodellinen olo, että perjantaina on tosiaan livet. Tähän mennessä ohjelman jaksot ovat olleet aiemmin nauhoitettuja, Roosa-Maria Leppänen kertoo.

Piikkiöläislähtöinen Leppänen on edennyt Nelosen Voice of Finland -laulukilpailussa jo 16 parhaan joukkoon. Tulevana perjantaina hän esiintyy televisiossa suorassa lähetyksessä Turun Logomosta.

Leppänen kuuluu Maija Vilkkumaan tiimiin. Edellisessä, kilpailun Knock Out -nimisessä vaiheessa jokainen tähtivalmentaja karsi kilpailijoitaan kymmenestä neljään. Jokaisessa tiimissä on siis nyt jäljellä neljä kilpailijaa.

Livelähetyksissä jokaisen tähtivalmentajan tiimistä pudotetaan vielä puolet. Semifinaaleihin pääsee kaksi kilpailijaa kustakin tiimistä. Toinen jatkoon päässeistä valitaan yleisöäänien perusteella, toisen valitsee tähtivalmentaja.

Yleisöäänestys on jo alkanut. Omaa suosikkiaan voi äänestää puhelimitse.

Aiemmin helmikuussa Leppänen kertoi, että hänen tavoitteensa oli päästä kilpailussa Knock Out -vaiheeseen saakka. Nyt hän on siis jo ylittänyt tavoitteensa.

– Tietysti haluaisin päästä liveistäkin jatkoon ja semifinaaliin, mutta olen kyllä todella ylpeä itsestäni, että olen päässyt näinkin pitkälle, hän toteaa.

Leppänen on ammattimuusikko, mutta hän ei ole aiemmin osallistunut kilpailuihin. Hänen perheensä on tunnettu musikaalisuudestaan Piikkiössä. Lue lisää aiemmasta artikkelista täältä.