Tyrskähdetty: Föli ajoi ohi ja miksi ei viime viikolla aurattu

0

Yritin Föli 7:n kyytiin 4.4. noin kello 18 Pyhän Katariinan tien ja Hovirinnantien risteyksen pysäkiltä. Seisoin tiellä, huidoin fölikortilla, kassit painoivat, satoi. Valkopaitainen mieskuski pyyhälsi kohti päätepysäkkiä, sinne minäkin olisin halunnut. Itkien laahustin sitten väsyneenä ja hylättynä.

Vanhus

Vastaus Tyrskähdykseen: Kaikkien Föli-linjojen pitäisi pysähtyä, kun asiakas näyttää selvästi ja niin ajoissa pysähtymismerkkiä, että linja-auto pystyy kelin mukaan pysähtymään. Tässä tapauksessa ei ole toistaiseksi selvinnyt, mikä bussi olisi ollut kyseessä, jotta asiaa voitaisiin selvittää kuljettajan kanssa. Järjestelmämme mukaan klo 18.05 bussi pysähtyi kyseisellä pysäkillä, ja sitä edeltävät ja sen jälkeen tulleet linja-autot eivät täsmää muihin tietoihin. Liikennöitsijän mukaan kyseessä ei ollut heidän siirtoajojakaan. Olemme pahoillamme tapahtuneesta ja siitä, ettei asia ole toistaiseksi selvinnyt.

Fölin suunnittelija Timo Mikkonen

Matelijat eivät ole kilttejä pupujusseja, joita voi paijata! Pitäisi kieltää käärmeiden hankkiminen asuntoihin. Matelija on hengenvaarallinen ihmiselle, joka saa lähes sydänkohtauksen sen kohdatessaan. Pari koiraa on menetetty kyyn pureman takia, eikä ole ihan helppoa lähteä matkan takaa ilman autoa lääkäriin. Ei suojelua moisille otuksille.

Kissat hyödyllisiä ja suojelun piiriin

Kaarinan palautepalvelun vastaus kysymykseeni oli ”kiitos palautteesta”. Toivoin kylläkin vastausta kysymykseeni, miksi Koristonmetsän pikkukadut (K2) jätettiin viime viikolla auraamatta, kun tuli 15 senttimetriä lunta. Muualla, esimerkiksi Kauselassa, oli aurattu ja hiekoitettu koko talvi viimeisen päälle.

Tietoa odottava

Vastaus Tyrskähdykseen löytyy täältä.