Tyrskähdetty: Kaksi kiitosta ja kaksi kysymystä Kaarinan terveyskeskukselle

0

Kiitos Kaarinan terveyskeskuksen erikoislääkäri Anttilalle torstaina 21.4. hyvästä ja asiallisesta hoidosta sekä jatkotutkimuksiin lähettämisestä.

Maryann 73

Terveyskeskuksen hoitajavetoisesta vastaanotosta. Jos asiani hoituu hoitajan vastaanotolla, mikä on maksu? Entä jos hoitaja ei päästä lääkärin vastaanotolle, vaan menen ensin hänen vastaanotolleen ja sitten kuitenkin tarvitaan lääkäriä – mitä silloin maksaa?

Monenkertaiset maksutko?

Vastaus Tyrskähdykseen: Hoitajan itsenäiset vastaanotot ovat potilaalle maksuttomia. Jos lääkäri käy paikan päällä ottamassa osaa potilaan hoitoon, veloitetaan käynniltä normaali 20,90 euron maksu vuoden kolmelta ensimmäiseltä lääkärikäynniltä.

Kaarinan johtava ylilääkäri Antti Sandén

Olipa mukava lääkärissäkäynti PTA:n vastaanotolla. Odottelin vuoroani, ja sitten saapui nuori nainen hakemaan minua. Hän oli lääketieteen kandi. Hänen kanssaan kävimme läpi terveystilanteeni. Ohjaava lääkäri tuli toteamaan kaiken olevan ok. Kiitos!

Kenkälusikka hukassa

Terveyskeskus mainosti maaliskuun alussa uutta systeemiä, jossa hoitaja määrittelee, kenen vastaanotolle henkilö menee. Asiasta pyydettiin nettisivulla kommentteja ja kysymyksiä, jotka kootaan ja niihin vastataan. Koskahan ja missä vastaukset julkaistaan?

Odotan vastauksia

Vastaus Tyrskähdykseen: Kyselyvastaukset piti alun perin julkaista huhtikuun aikana, mutta julkaiseminen on valitettavasti siirtynyt toukokuun alkuun.

Osastonhoitaja Maija Hannula Kaarinan terveyskeskuksesta