Tyrskähdetty: Kiitos apteekille ja varokaa Voudinkadun liittymässä

0

Voivalantie 1:n ja Onnikan talon välissä on suojatie. Marraskuusta pitkälle kevääseen se on Näsijärvi. Keitä sen on tarkoitus suojata – talvikalastajia, talviuimareita? Itse en harrasta kumpaakaan, menisin vain S-markettiin ruokaa ostamaan ehjin luin. Voisiko Kaarina hankkia siihen funikulaarin, Logomon sillan (ei Italiasta) tai lautan ja lautturin? (Tosin Tyrskähdykseni myöhästyi, kun se pirulainen Näsijärvi meni ja imeytyi maan uumeniin parissa päivässä kiusattuaan kuukausia suojatien ylittäjiä.)

Kiharat luetaan eduksi

Hui, ei kannata ajaa pyörällä lujaa Hovirinnantien vartta Voudinkadun liittymässä! Kerrostalotyömaa peittää näkyvyyden täysin. Onneksi et pitänyt oikeuksistasi kiinni.

Läheltä piti

Kaarinan apteekin nuorelle farmaseutille ISO kiitos koiran antibioottiasian hoidosta 16.4. Koira sai tarvitsemansa lääkkeen ennen pyhiä. Teiltä saa aina hyvää ja asiantuntevaa palvelua!

Minna