Tyrskähdetty: Kurkelantien liittymässä ajetaan punaisia päin ja autottomatkin käyvät Krossissa

0

Autoilijoiden käytös Kurkelantien ja Uudenmaantien liittymän valoristeyksessä ihmetyttää. Punaisia päin ajellaan varsin huoletta varsinkin aamuisin. Kyseessä ei ole vain yksi tai kaksi tapausta vaan toistuvaa välinpitämättömyyttä.

Huolestunut tienkäyttäjä

Pahoittelut kahvia läikyttäneelle, kun käärme-kuvaa pelästyi viime Kaarina-lehdessä. Myös kyy ansaitsisi ehdottomasti suojelun ja rauhan. Ihminen on itse syypää, jos käärme pääsee puremaan.

Satu

Vuosia sitten heräsin ankeaan aamuun. Pakastin oli sanonut sopimuksensa irti. Hyppäsin bussiin (Hovirinnasta), menin ja ostin Krossin Gigantista uuden ja roudasin sen farmarimallin taksilla kotiin. Maalit ja kesäkukat toin bussilla takaisin tullessa.

Mennään bussilla Krossiin

Kaarina-lehden aprillipila oli kyllä paras kaikista! Ja ne syyt, miksi koneet oli korjaamolla, oli loistavasti keksittyjä. On teillä toimituksessa mahtanut olla hauskaa, kun sitä juttua olette kirjoittaneet.

Asfaltti kuluu