3 poimintaa kalenteriin Kaarinassa

0

SATO Uusi kasvukausi on alkamassa. Piikkiön seurakunta järjestää perinteisen kylvösiunauksen Aleksi Hiirsalmen tilalla Piikkiössä (Ootoistentie 36). Kylvösiunaus ke 25.5. klo 18.

HEMMOTTELU MLL järjestää lasten vanhemmille hyvinvointi-illan pikkurahalla. Kokemuspuheenvuoro, hemmotteluhoitoja sekä myyntipisteitä, loppurentoutus. Ilmoittaudu etukäteen 26.5. mennessä (jenny.perhekahvila@gmail.com). Vanhempien hemmotteluilta pe 27.5. klo 16 Oskariinassa.

NÄYTTELYT Kuusiston Taidekartano avautuu. Kesäkuussa kartanosta löytyy Juha Allan Ekholmin Botanical Garden, New Era -installaatioita sekä Reijo Haukian valokuvia Muistoja metsästä. Haukia on kolminkertainen Suomen mestari huuliharpun soitossa. Taidekartanon avajaiset pe 27.5. klo 17–19. Reijo Haukian konsertti la 28.5. klo 15.