Henkilöauton kuljettaja törmäsi maatalouskoneeseen Piikkiössä

0
Onnettomuudessa vältyttiin vakavilta henkilövahingoilta. Kuvituskuva Heikki Kauhanen / TS.

Henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui lievästi törmätessään traktorin perässä olleeseen maatalouskoneeseen Piikkiössä maanantaina aamukymmenen jälkeen. Onnettomuus sattui 110-tiellä Makarlan kohdalla.

Päivystävän palomestarin Niko Kosken mukaan onnettomuus tapahtui, kun henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan edellä ajanutta traktoria. Kyseessä oli hänen mukaansa tavallinen maatalouskone, ei ylileveä kuljetus. Henkilöauto kieri törmäyksen jälkeen katon kautta ympäri.

Piikkiön VPK sekä pelastuslaitoksen yksikkö Kaarinasta avustivat miehen ulos autosta. Onnettomuudessa vältyttiin vakavilta henkilövahingoilta, mutta ensihoito kuljetti molemmat kuljettajat varmuuden vuoksi tarkistettavaksi päivystykseen.