Katso video: “Keskimääräistä parempaa Kakkosen peliä”, kommentoi kommentaattori, mutta KaaPolle tappio kotona

0
KaaPon omaa maalipörssiä johtaa Niklas Kuusio (kuvassa keskellä). Hänellä on koossa kaksi maalia kahdesta ottelusta. Viime kausien maalitykki Juho Salmisella on tältä kaudelta koossa yksi maali Kakkosessa. Kuva: Jan Sundman.

Kaarinan Poikien edustusjoukkue joutui nöyrtymään 0–4-tappioon, kun Kakkosen kestomenestyjä Grankulla IFK nappasi voiton lauantai-iltana Kaarinassa.

Ottelu näytti vielä tasaiselta ensimmäisen puoliajan jälkeen, kun tilanne oli 0–1.

– Vähän repesi toisen puoliajan alkuun. Heillä vapautui peli ja meillä päät painuivat, mikä on tietysti huono merkki. Jos olisimme saaneet ensimmäisen maalin, niin olisi varmasti ollut erinäköinen peli, analysoi maalivahti Jesse Peltonen heti pelin jälkeen striimihaastattelussa.

Hyökkääjä Juho Salminen poissaolo sairauden takia näkyi Kaapon otteissa, eikä hyökkäyspäässä päästy esimerkiksi koviin maalijuoksuihin.

– Juho on tämän sarjan parhaimpia hyökkääjiä. Uskoisin, että missä tahansa joukkueessa hänen poissaolonsa näkyisi, jatkoi Peltonen.

KaaPolla on tilillään nyt kaksi maalitonta ottelua Kakkosessa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasavahva. Striimiottelun kommentaattori, entinen maajoukkuekapteeni Pauno Kymäläinen arvioi, että puoliaika oli keskimääräistä parempaa Kakkosen jalkapalloa.

OTTELUN selostaa Kimmo Muttilainen ja kommentaattorina on Pauno “Pake” Kymäläinen.

 

 

Jos katseluikkuna ei näy yllä, katso ottelulähetys tästä. Striimi on katsottavissa jälkikäteen videotallenteena.

Seuraava striimi on viikon päästä lauantaina, kun KaaPo matkaa Saloon SalPan vieraaksi. Luvassa on kauden ensimmäinen paikalliskohtaaminen. Kaarina-Lehti näyttää ottelun.

Otteluennakko 6.5.

Lauantaina tilauksessa villit voitonjuhlat, sillä kahdessa edellisessä ottelussa joukkue on joutunut tyytymään tappioon.

Tiistain Suomen cupin ottelussa tappio tuli vasta rankkarikisan jälkeen. Ykkösessä pelaava EIF vei pilkut nimiinsä lukemin 4–2 ja jatkaa cupissa.

Viikko sitten lauantaina KaaPo hävisi Kakkosen kotiavauksensa Espoon Palloseuralle 0–2.

Kakkosen kauden avauksen KaaPo voitti vieraissa ja nappasi 2–3-voiton FC Honka Akatemiasta.

LAUANTAI-ILLAN vastustaja GrIFK on Kakkosen kestomenestyjä. Grankullan riveissä pelaa Juha Hakola, jonka tausta on mielenkiintoineen. 34-vuotias ex-ammattilainen on pelannut urallaan kolme kautta Hollannin liigassa vuodesta 2009 alkaen, kertoo Turun Sanomat.

KaaPo–GrIFK-ottelun striimi käynnistyy alla lauantaina kello 17.45.

VIIME kaudella KaaPo ja lauantain vastustaja Grankulla IFK pelasivat Kakkosessa kahdesti tasan. Syyskuun ottelu oli varsinainen maali-iloittelu, sillä ottelu päättyi 4–4.

Maalintekijöitä KaaPolla on tämän kauden Kakkosessa toistaiseksi kaksi, juuri naimisiin mennyt Niklas Kuusio (kaksi maalia) ja Juho Salminen (yksi maali). Salminen ei ole lauantaina kokoonpanossa, hän on sairastuvalla.

 

Jutun alku muokattu ottelun jälkeen 7.5. kello 20.15.