KaaPolle ja taitoluistelijoille suurimmat potit, Nappulat jäi ilman avustusta

0
KaaPo ja Kaarinan Taitoluistelijat saivat kaupungilta tänä vuonna suurimmat avustuspotit. Kaarinan Nappuloilta ei tullut lainkaan avustushakemusta. Arkistokuva/Mikko Perttunen

Tekninen lautakunta päätti Kaarinan urheiluseuroille myönnettävistä avustuksista. Avustuksia jaettiin aiempien vuosien tapaan 170 000 euron edestä, ja hakijoita oli kaikkiaan 19. Avustusmäärissä ei tapahtunut suuria yllätyksiä.

Jalkapalloseura Kaarinan Pojat ja Kaarinan Taitoluistelijat saivat molemmat 30 000 euron avustuksen. Seuraavaksi suurimman potin, 27 000 euroa, sai koripalloseura Ura Basket.

Jääkiekkoseura Kaarinan Kiekko-Pojille myönnettiin avustusta 13 600 euroa, Piikkiön Palloseuralle 12 500 euroa ja sulkapalloseura Clearille 11 000 euroa.

Uutena hakijana mukana oli voimannostoseura Rannikon Voima, jolle myönnettiin 200 euron avustus.

Isoin eroavaisuus vuoden takaiseen oli jalkapalloseura Kaarinan Nappulat, jolle myönnettiin viime vuonna avustusta 4 000 euroa. Tänä vuonna seura jäi kokonaan ilman avustusta.

Liikuntapäällikkö Tapio Svärdin mukaan syynä on se, ettei seuralta tullut hakemusta ollenkaan.

– En tiedä varmaksi, mutta oletan, että syynä on unohdus. Avustushakemus pitää olla jätetty tiettyyn kellonlyömään mennessä. Jälkikäteen avustusta ei voi hakea, hän selittää.