Kolme poimintaa kalenteriin Kaarinassa

0
Juhani Peltonen nappasi kuvan toukokuussa auringonnoususta Piikkiössä.

UKRAINA Kaarinan kirkossa pidetään tapahtuma Särkyneiden majatalo Ukrainasta sotaa paenneiden hyväksi. Esiintymässä ovat Marko Lahtonen, Iiti ja Päivi sekä Kaarinan Eläkeliiton riimitiimi. ”Minua kosketti ukrainalaisten tilanne, ja otin yhteyttä seurakuntaan, voisimmeko järjestää tapahtuman heidän vuokseen. Riimitiimillä on nyt myös ukrainalainen ystäväperhe Kaarinassa, ja he olivat kovasti otettuja tästä tervetuliaiskonsertista”, kertoo tapahtuman ideoinut Kirsi Lammi-Lahtonen . Illan aikana soitetaan muun muassa ukrainalaisia lauluja, sytytetään kynttilä sodassa menehtyneille ja lauletaan yhdessä Sininen ja valkoinen. Konsertti 2.6. klo 18 Kaarinan kirkossa.

KESÄJUMPPA Kaarinan Voimistelijat järjestää kesällä pientä maksua vastaan puistojumppaa keskurin takanurmikentällä numero 4. Paikalle voi tulla joka kerta tai kertaluonteisesti, ja mukaan kannattaa varata juotavaa ja oma alusta. Pieni sade ei ole esteenä. Jumpat pidetään kesä- ja heinäkuussa tiistaisin kello 19.

LAPSET Hovirinnan liikennepuistossa pääsee kesällä polkuautoilemaan myös arkisin. Polkuautot ovat odottelemassa kuskeja maanantaista torstaihin kello 10–17. Muina aikoina liikennepuistossa saa pyöräillä omatoimisesti. Yläikäraja on 12 vuotta, ja oma kypärä kannattaa ottaa mukaan. Järjestelyistä vastaavat Kaarinan kaupungin kesätyöntekijät.