Kolme poimintaa kalenteriin Kaarinassa

0

LAPSET Hovirinnan liikennepuistossa pääsee toukokuussa pitkän koronatauon jälkeen vihdoinkin polkuautoilemaan. Polkuautot ovat odottelemassa innokkaita kuskeja lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10–13, ja muina aikoina liikennepuistossa saa pyöräillä omatoimisesti. Yläikäraja on 12 vuotta, ja oma kypärä kannattaa ottaa mukaan. Järjestelyistä vastaa LC Kaarina.

SENIORIT Kaarinan kaupunki järjestää ikäihmisille säännöllisesti digiopastuksia ilman ajanvarausta. Digiopastuksia pidetään Kaarinan pääkirjastossa sekä Piikkiön kirjastossa, ja opastajana on Turun ammatti-instituutin opiskelija. Apua saa esimerkiksi tietokoneen peruskäyttöön ja oman älylaitteen pulmien setvimiseen. Seuraavat digiopastukset Kaarina-talon lehtisalissa 12.5. ja 19.5. klo 13–15 sekä Piikkiön kirjastossa 11.5. ja 18.5. klo 10–14.

NÄYTTELYT Toukokuussa Mökki Galleriassa Rauhalinnassa on esillä Sinikka Hurskaisen näyttely Pilkettä silmässä . Teokset ovat naivistisia öljyvärimaalauksia. – Ne on tehty tuomaan iloa. Sitä ihmiset tarvitsevat juuri nyt keskellä murheellisia aikoja: mahdollisuutta heittää murheet hetkeksi sivuun, taiteilija luonnehtii. Hurskaisen näyttelyitä on pidetty ympäri maailmaa, ja hänet tunnetaan myös takavuosilta SDP:n kansanedustajana. Pilkettä silmässä Mökki Galleriassa 2.6. asti. Galleria on kiinni 17.–20.5.