Kolme vinkkiä kalenteriin Kaarinassa

0

KIRJAT Kirjailija Ann-Christian Antell kertoo suositusta, Turkuun sijoittuvasta romaanistaan Puuvillatehtaan varjossa sekä sen jatko-osasta, joka ilmestyy tänä keväänä. 5.5. klo 17.30 Kaarina-salissa.

TALOT Seminaari ”Purkamisesta korjaamiseen”. Kaarinan rakennussuojeluyhdistyksen koordinoimassa illassa Pasi Aromäki esittelee Turun seudun purettuja taloja, Emmi Salmio Tampereen yliopistosta vertaa peruskorjauksen ja uudisrakentamisen ilmasto- ja kustannusvaikutuksia, Sitowise Oy kertoo onnistuneista sisäilmakorjauksista ja Marja Sinokki Turun työterveystalosta sisäilmaston terveysvaikutuksista. 10.5. klo 18 Kaarina-talossa.

KEVÄT Kaarina-Seuran Kevättalli. Nukketeatteria, Livia esittäytyy, puhallinmusiikkia, makkaraa ja lättyjä. 11.5. klo 17 Koriston Talleilla.