Lepakkovuoroille ei ole Kaarinassa kysyntää

0
Kaupunginvaltuutettu Rive Väkeväinen ehdotti, että Kaarinan liikuntatiloihin lisättäisiin vuoroja aamun varhaisille ja illan viimeisille tunneille.

Kaarinalainen kaupunginvaltuutettu Rive Väkeväinen on esittänyt kaupungin liikuntatilojen aukioloaikojen pidentämistä lepakkovuoroilla. Väkeväinen laski tekemässään valtuustoaloitteessa, että tiloihin saataisiin 50 käyttötuntia lisää, jos aikuisharrastajille olisi tarjolla vuoroja arkiaamuisin ennen kello 8 ja iltaisin kello 22 jälkeen.

Aloitetta käsitellyt tekninen lautakunta ei esittänyt muutoksia liikuntatilojen aukioloaikoihin. Liikuntapäällikkö Tapio Svärdin mukaan lepakkovuoroille ei ole yksinkertaisesti ollut Kaarinassa kysyntää. Kaarinassa on tänä lukuvuonna ollut vapaita vuoroja koulujen saleissa myös ennen iltakymmentä.

Kaarinassa liikuntatilat siivotaan aamuisin, mikä rajoittaa tilojen aamukäyttöä. Liikuntatilat ovat pääsääntöisesti käytössä kello 8–22 välisenä aikana. Koulujen saleihin voidaan jatkossa lisätä kello 22–23 vuoroja, mikäli niille on kysyntää.

Valtuusto antoi maanantaina vastaukselle lopullisen nuijankopautuksen ja katsoi valtustoaloitteen käsitellyksi.