Nuoret keräsivät Kaarinassa tuhansia euroja nuorille

0
Kuvassa lipaskerääjät Aada Laaksonen, Jennina Lehtilä, Echo Ojanperä, Anni Avellan, Sanni Rantanen, Janika Aalto, Lotta Kilkki ja Eino Koskinen. Kuvan otti nuorisotyönohjaaja Johanna Käppi, ja kuvan ja tekstin lähetti Kaarinan seurakunnan viestijä ja diakoniatyöntekijä Ansku Leppänen.

Tämän vuoden Yhteisvastuun keräyskohde oli koronapandemian seurauksista kärsineet nuoret. Kaarinan seurakunnan toiminnassa mukana olevat nuoret kokosivat rivinsä ja keräsivät Yhteisvastuulle lipaskeräyksessä lähes 3000 euroa.

Nuoret, miten koitte keräyksen?

Ihan hyvältä tuntui olla keräämässä. Kaksi asiakasta yritti puhua ruotsia, mikä oli yllättävä haaste. Oli kiva olla apuna hyvään tarkoitukseen ja tehdä hyvää.

Miten asiakkaat suhtautuivat?

Asiakkaat kyselivät, mihin rahat on menossa. Yleisesti ihan hyvin he ottivat kerääjät vastaan ja osallistuivat rahalahjoituksin. He kyselivät myös, miksi tuki ei mene Ukrainan avuksi. Vastasimme, että Kirkon ulkomaan avun kautta apua menee myös kriisikohteisiin ensi vuoden puolella.