Pahimus: Ei Kaarinan torilla ole ennenkään asiakkaita ollut

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

On taas ihmeellistä, miten rahaa heitetään roskiin Kaarinassa. Nytkin tori laitetaan uuteen uskoon, luki viime Kaarina-lehdessä. Ihan hyvinhän vanhalle torille ovat nykyiset torimyyjät ja asiakkaat mahtuneet. Ei heille enempää tilaa tarvita.

Eikä tässä kaikki. Kaarina vetää koko ajan teitä pelloille, joissa ei ole ennenkään autoja kulkenut. Taloja pystytetään paikkoihin, joissa ei ole kukaan asunut. Hienoja liikuntatapahtumia järjestetään ihmisille, jotka eivät ole ennenkään liikkuneet. Senioreille neuvotaan nettitaitoja, vaikka eivät he ole tietokonetta tai älykännykkää käyttäneet. Sähkölatausasemia pystytetään, vaikka bensallahan eniten ajellaan. Kouluja rakennetaan koko ajan suuremmiksi, vaikka ei niissä ennenkään ole niin paljon oppilaita ollut.

On aina paras, että asiat pidetään sellaisina kuin ne on. Oikeastaan mieluiten niiden pitäisi olla niin kuin ennen, niin kuin silloin, kun autoilla ajaminen ei mitään ilmastonmuutosta aiheuttanut, lasten lyöminen oli hyväksi eikä vasenkätisiä ollut olemassa ollenkaan – eikä muuten Kaarinassa toriakaan.