Pahimus: Jalostaja, keitossani on kuoriainen

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Viime viikolla kerrottiin, että turkulaisen elintarvikevalmistaja Jalostajan hernekeittopurkeista on löytynyt koppakuoriaisia. Tuotteiden takaisinvedon sijaan Jalostaja päätti kääntää ikävät sattumat voitokseen ja jakaa keitostaan kuoriaisen löytäneille 10 euron lahjakortteja.

10 euron lahjakortilla saa noin seitsemän uutta hernekeittopurkkia, mikä tietää seitsenkertaista mahdollisuutta löytää lisää kuoriaisia ja saada taas uusi lahjakortti. Lottoamista rakastavalle suomalaisille tämä on mahdollisuus, jota ei voi olla ohittamatta. Miettikää, milloin kukaan on päässyt rikastumaan soppaa syömällä?

Lehtitiedoissa ei ole täsmennetty, löytyykö kuoriaisia myös kasvishernekeittopurkeista, mikä olisi pelkästään positiivinen yllätys proteiinin puutteista kärsiville vegetaristeille.

Pahimus odottaa, milloin Jalostajan suorastaan nerokas kampanja saa jatkoa. Looginen seuraava askel olisi esimerkiksi pannukakut sirkkavaahdolla.