Piikkiön K-Supermarketin koko lähes kaksinkertaistuu

0
Piikkiön K-kauppias Sampsa Mäki ja Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna seurasivat kaivuutöiden edistymistä myymälärakennuksen edustalla.

Piikkiön K-Supermarket uudistuu ja laajenee.

– Laajennuksen koko on noin 400 neliömetriä. Samalla kauppa uudistetaan kauttaaltaan, kertoo Kesko Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna .

– Laajennus on siinäkin mielessä merkittävä, että nyt Piikkiön Supermarketista tulee tiloiltaan niin iso, että sitä päästään kehittämään Supermarket-luokan kauppana. Piikkiön K-Supermarketista tulee neliöiden puolesta niin sanottu reilu tonninen.

Investointi on noin kolme miljoonaa euroa. Siitä yli puoli miljoonaa on energia-investointeja.

– Asiakkaiden käyttöön tulee sähköautojen lataus. Latauspisteillä on nykyisin kauppojen yhteydessä kysyntää, Inna sanoo.

Remontin yhtenä tavoitteena on tuntuva energiansäästö.

– Kun puhutaan vastuullisuudesta, kestävyystavoitteista ja kansallisesti tärkeän energiaomavaraisuuden toteuttamisesta, se tarkoittaa meille miljoonaluokan investointeja. Piikkiö on erinomainen esimerkki siitä, mitä se voi käytännössä olla, Inna toteaa.

Urakka on jo aloitettu. Laajennusosa avataan asiakkaille kuluvan vuoden loppuun mennessä. Kokonaisuudessaan remontti valmistuu kesäksi 2023.

Kauppiaspariskunta Sampsa ja Rebekka Mäki on innoissaan alkaneesta remontista.

– Remontti tuo meille myymälään kaivattua lisätilaa. Samalla pääsemme päivittämään kaikki myymälän kalusteet 2020-luvulle, he kommentoivat.

– On ollut mukava kuulla asiakkailta, miten odotettu tämä remontti on ollut.

Teksti ja kuvaPerttu Hemminki