Puntarille kerätään varoja hyvinvointitapahtumassa

0
Puntari sijaitsee Kaarinan ydinkeskustassa, samassa rakennuksessa kuin R-kioski ja Kaarina-lehden toimitus.

Kaarinan Kansalaistoiminnan keskus ry:n hallinnoiman Puntarin vuokra- ja toimintakuluihin etsitään taas rahoitusta toiminnan jatkumisen tueksi.

”Selvittelyjen jälkeen on todettu, että Kaarinan Kansalaistoiminnan keskus Puntari on sellaisen vaihtoehdon edessä, ettei se pysty jatkamaan kesäkuun jälkeen toimintaansa vuokratulojen puutteessa”, kertoo Puntaria hallinnoiva Kaarinan Valikkoryhmä tiedotteessaan.

”Tähän sisältyy esimerkiksi avoimen Puntarin toiminta ikäihmisille, eri yhdistyksien, kaupungin, yksityisten kokoustaminen ja erilaisten tapahtumien ja tietoiskujen pitäminen. Niinpä etsimme jälleen rahoittajia, jotka pystyisivät tukemaan erittäin arvokasta työtämme kaikkien ihmisten hyväksi.”

Valikon väki järjestääkin nyt rahankeruukampanjana hyvinvointi-illan Puntarissa. Paikalle tulee maksullisia myyntipöytiä, joissa voi myydä omia tuotteita, arpajaisia, ensiapukoulutusta elvytyksestä ja sydäniskurin käytöstä, verenpaineen mittausta, kiinalaista päähierontaa, yhdistysten esittelyä ja syötävää.

Hyvinvointi-ilta Puntarissa 9.5. kello 16–19.